Hesabı silme
Son güncelleme: Eylül 2026
Hesabınızdan
Web sitesinde: Hesabım → Hesabı sil. Uygulamada: Hesabım → Hesabı sil. Onay için “sil” yazmanızı ve şifrenizi isteriz.
Giriş yapamıyorsanız
Hesabınızın e-posta adresinden iletişim kanallarımız aracılığıyla “hesap silme” yazarak bize ulaşın.
Neler silinir
Hesabınız ve profiliniz, kaydettikleriniz ve listeleriniz, sahibi olduğunuz geziler, mesajlarınız, puanlarınız, bildirim ayarlarınız ve kayıtlı cihazlarınız. Silme işlemi kesindir.
Yayımlanmış değerlendirmeleriniz ve yanıtlarınız
Diğer gezginlere yardım ettikleri için adınız olmadan görünür kalır.
Bir işletmeniz varsa
Traylo'daki bir işletmenin tek sahibiyseniz önce sahipliği başka birine devredin ya da işletmeyi silin, sonra hesabınızı silin.
Neler kalır
- Gönderdiğiniz destek mesajları; talep kapandıktan 24 ay sonra silinir.
- Bir sayfanın ziyaret sayısı gibi kimliğinizi taşımayan toplamlar.
- Giriş yapmadan önce bu cihaza kaydettikleriniz cihazda kalır; hesabı silerken temizleyebilirsiniz.
Sorular
Verilerinizle ilgili her soru için gizlilik ve kişisel verilerin korunması sayfasına bakın.
Bu sayfayla ilgili bir sorunuz mu var? İletişim kanallarımızdan yazın.